Tavaszi Online Kürtkurzus

2021. március 16-21. között kerül megrendezésre az harmadik tavaszi kürtkurzus, a kialakult helyzetre való tekintettel online formában. Zempléni Szabolcs és Szőke Zoltán vezetésével 1-1 online 50 perces egyéni órát kap minden regisztrált diák, emellett a két docens szombaton és vasárnap két csoportos előadást tart különböző témákban.

Jelentkezni elsősorban 15-25 év között lehet, fiatalabbak jelentkezése csak a szabad helyek függvényében lehetséges. Maximum 12 aktív jelentkezést tudunk elfogadni. Az egyéni órabeosztás a jelentkezések után rugalmasan kerül kialakításra a meghirdetett hétre. A végleges órarend ezután kerül mindenkinek kiküldésre.

A kurzus díja: 25.000 Forint , amely tartalmazza:

o 2x 50 perces online egyéni órát
o Aktív részvételt a két csoportos előadáson
o Passzív hallgatói részvételt a kurzus többi óráján
o Igény szerint felvételt a saját egyéni óráról mp4 formátumban o Technikai segítségnyújtást a platform (Zoom) megfelelő

beállításaihoz
Lehetőség van passzív részvételre is:

o egész hétre (a kurzus minden egyéni és csoportos órájára): 8.000 Ft

o akéthétvégicsoportoselőadásra:4.000Ft

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet

A mesterkurzus órái a ZOOM digitális platformon kerülnek megrendezésre. Az optimális használathoz a szoftver, illetve applikáció letöltése ajánlott. (Szükség esetén letöltés nélkül is működik). Az ideális hang- és képátvitelhez webkamera, mikrofon és min. 30 Mbit/sec. sebességű internetátvitel ajánlott. Szükség esetén mobiltelefonról is működtethető, számítógép ez esetben nem szükséges. Az optimális hangbeállításhoz az órák előtt további információkat küldünk. A platform használata ingyenes.

Bővebben: ZOOM